Godt Nytt År alle sammen,så var året 2010 historie!

Årets siste kveld var vi åtte stykker til bords her hjemme,kjempe koselig kveld med masse god mat og drikke. Artig og møtes igjen sånn å mimre både historier og lytte til gammel musikk fra ungdomstiden. I år er nyttårsforsettet egentlig å bli litt sprekere enn i fjor for da var det veldig dårlig,nå er det ingen unskyldning bare og spenne på seg skia. Som så vanlig en nyttårs kveld må det jo bli tåke og vind så en nesten ikke orker være ute for å se på raketter,må jo se de selv om jeg egentlig godt kunne være de foruten. Hundene brydde seg ikke en døyt om de,men sauene synes dette var skumle greier og trøkket seg sammen opp i et hjørne. Inn i det nye året fortsatte dansen i de sene nattetimer så her var vi ikke i seng før halv seks,noe som tydelig straffet seg for enkelte i dag:) Her har dagen stort sett dreid seg om og kvile ut for hverdagen nærmer seg med stormskritt….

Leave a Reply