Hverdagen er her igjen

Så var denne jule/nyttårs helgen over og den harde hverdagen tilbake,selv om den egentlig er den beste for da er det alt til sin tid. I sånne høytider og helligdager har jeg en tendens til og kose meg litt for mye,så det som var trangt før jul er veeeldig trangt blitt nå.

Denne dagen har jeg stort sett kost meg med litt turgåing,plottet inn stevner i den nye LP kalender’n og satt meg noe små mål.Det ser faktisk ut til at det er minst 6 stevner i nærheten her dette året så da må en holde på med sporten enda litt til:)

I 2011 er målet

Gjeterprøve på Oskar,samt opprykk til LP kl.3

Debutere kl.1 med Thelma i mai/juni og opprykk til kl.2 i løpet av året.

For meg selv er målet og bli mye yngre og sprekere:))) for akkurat nå går alt bare en vei og den er feil:) Jeg hater og løpe,derfor er målet og starte sentrumsløpet 2011 og at jeg da skal elske løping for det er den mest effektive kondisjonstreningen:) Noen som blir med?

Leave a Reply