Endelig kom det litt mere snø:)

Ja, det har mildt sagt snødd i hele dag,så nå kan man ikke klage på at det ikke er skiføre,men det ble ikke prioritert i dag.I dag måtte Sverre brrøyte plassen skikkelig for at jeg skulle få trent lp,det hjalp lite at det hadde vært brøyta kl.8 i dette været:) Både Oskar og Thelma fikk mange gode økter i dag og sistnevnte måtte også trene på og være bare pen,var så flink atte.

Heldige meg som har svigers i næheten,slapp jeg og lage middag så idag var det rømmegrøt og spekemat:) Man kan jo ikke si nei til et sånt tilbud for da er det jo ikke sikkert man blir invitert neste uke;)

Nå er det allerede torsdag, i morgen reiser jeg helt alene med toget til stor by’n:) først møte Alex for så videre til gode venner og lørdag er det hæla i taket med gamle hundevenner og gjett om jeg gleder meg:0

Ha en god helg alle sammen!

Leave a Reply