I går kom vi i gang igjen

med litt gjeter trening,Klara var her og fikk satt oss i gang og det er jeg kjempe glad for.Oskar har begynt og liksom kunne sjøl og da blir jeg veldig usikker på om det er jeg som ikke har sett riktig signaler osv.Nå sal det jobbes og jeg bestemmer,ganske frustrerende og ha en hund som er dønn lydig ellers, men på sau har han begynt og lokke øra:) Fikk en kjempe motivasjon igjen i går, så nå venter jeg bare på at det skal bli lyst så skal det trenes for i år skal vi ta vår første prøve:) Skal jeg først ha prøve på hunden min skal jeg jammen gjøre det sjøl er jo litt av vitsen det synes jeg:) Nå har jeg jo alle muligheter,kan trene her hjemme hver dag og noen kan komme for å se hva jeg gjør, for jeg må vite at jeg gjør ting riktig og ikke kjører meg fast eller gjør ting feil:)

Leave a Reply