Da mangler jeg bare

kunstgresset i treningshallen min,det er nesten så jeg ikke tror det er sant,nå har jeg 100 kvm jeg kan trene lp inne på og i tillegg har jeg egen sau så jeg kan gjete  så mye jeg vil:) Ja, jeg har faktisk fått både i pose og sekk nå, som vi koser oss. Oskar og Thelma har vært på sau tidligere i dag,men vi måtte jo prøve litt LP inne når vi først hadde mulighet.Vilja ble også pusset støv av, tror dere ikke den jenta som har hatt treningsfri i 3 år plutselig tok apporten. Hun synes det var så kult å trene igjen,har jo opprykk til kl.2,men har jo aldri startet for hun ville jo ikke apportere og nå har jo ruta kommet inn så hun ble vist den to ganger så var den  på plass. Så skal ikke se bort i fra at Vilja får et come back i løpet av året når vi får finpusset litt:) Er det noe rart jeg svever i dag så flott hunder jeg har og det er skikkelig morro å trene når de viser seg slik:)

Leave a Reply