I helgen var Minnie på sitt første AG kurs

minniekurs

ved Lillehamme brukshundklubb. Hun er en liten hund med masse energi og mye fart derfor vil jeg at hun også på lik linje med de andre her skal få holde på med noe.I løpet av helgen gikk vi igjennom alle hiderene, alt gikk bra bortsett fra at vi hadde et uhell ved vippa som gjorde at den ble skummel. Hun prøvde så godt hun kunne og slippe unna denne, men jeg er like sta som henne så det gikk ikke. Hver gang vi kom til vippa flytta jeg et og et bein for henne over hele vippa.

Tirsdag var det vår første trening, det ble satt opp en hel bane og den delte jeg opp sånn at det ble ca ti hinder hver gang og sørget for at vippa alltid skulle være med. Tror hun må ha sovet skikkelig på det hun lærte i helgen. For det første satte hun opp tempo, tok alle hinderene på strak arm og jeg var veldig spent da vi nærmet oss vippa….rett opp og over:D Jaja tenkte jeg, dette var sikkert et blaff,men jammen gjorde hun ikke det samme neste runde også. Dette synes både Minnie og jeg er kjempegøy så vi skal helt klart fortsette å trene agility.

Vi har satt opp noen hider,tunell og slalom så vi kan trene litt her hjemme også:)

Belønning er like viktig her som i andre grener
Belønning er like viktig her som i andre grener
Sliten blir man også
Sliten blir man også

Leave a Reply