Bc valpene er nå blitt 3,5 uke

De har nå gått over fra gram til kilo,alle ligger på 1100-1200 gr. De har fått sin første markkur, spist risgrøt et par dager så i dag fikk de smake karbonadedeig og det var skikkelig gourmet:) Det er liv og røre i kassa, utrolig morsomt å bare sitte der og observere, noen klatrer halveis opp bingen, mens andre klarer å komme seg ut i skøtene og noen bare tar livet med ro:) De har fått hilst på alle de andre hundene som bor her, støvsuger og kjøkkenmaskin bryr vi oss ikke om. Det er denne tiden som er gøy,når de begynner og bli litt mere hund.

Det er nå kun ledige hann valper.

Mini Bride
Mini Bride

 

Man spiser med hele kroppen.
Man spiser med hele kroppen.

 

karbonadedeig er gourme
karbonadedeig er gourme
Litt småknuffing er det
Litt småknuffing er det

Leave a Reply