Endelig noen bilder igjen

Valpene vokser og nå er det virkelig liv i kassa, alle har sitt lille personlige preg selv om de er utrolig like i væremåte. Alt snur plutselig fra dag til dag, den som viste seg o være mere frempå forrige uke er ikke det i dag så ting snur hele tiden. Alle tispene er solgt, ingen hannhund noe jeg ikke skjønner for det er jo de som er meste stabile og retferdig i humør over langen. Noen spurte meg en dag hvordan de hadde ligget i mors liv og da kan jeg si at hannene har ligget mellom tisper og i ytterkant så ifølge forskninger skal de bli fine hannhunder:) Et par tisper har ligget mellom to hanner, men må jo si at det tror jeg ikke vil være noe problem når man ser på foreldredyrene. Vet ikke helt om jeg tror så mye på dette, noen ganger slår det nok inn,men synes det er kjempe spennende og observere hva de blir til.

Hannene
Hannene
tispene
tispene
en kjempe fin tid nå
en kjempe fin tid nå

Leave a Reply