Hatt en veldig koselig helg.

Hege og Kristin har vært her siden fredag,vi har kost oss med hundetrening,gjeting,mat og god drikke:) Håper det ikke blir så lenge til dere tar turen igjen,jaja det blir veøl litt kurs og Kristin har jo sagt at hun kommer som avløser:))  Lørdag gikk avgårde i full fart,men vi fikk trent litt lp og gjetet litt,skikkelig gøy og jeg fikk god hjelp av Kristin og noen nye tips. Gustav må jeg bare si har blitt en skikkelig tøffing når det gjelder gjeting og han lar seg slett ikke pille på nesa av sure søyer:) I går var det utstilling og lp for vår del, de gode gamle stevnenervene var for fullt på plass igjen og da kan det ikke bli bra.Med full puls,hjerte som nesten stopper og med tunga som henger seg opp i gommen kan det ikke bli bra så vi dro på oss tre 0’er og en elendig følelse i ringen.Dette var slett ikke morro,ikke aner jeg hvorfor jeg ble så jævlig satt ut heller…..fryktelig irriterende og ikke ha kontroll på disse for det skjer jo ingeting….Gustav og Hege gjorde det veldig bra  i elite,de vant med 290 p på dette fryktelig glatte gulvet.

Derimot gjorde Thelma det bra i utstillingsringen,hun ble BIR og BIG2 med en fin kritikk:

Feminin tispe av meget god type og helhet.Feminint hode med gode proposjoner,korrekte øyne/ører.Tilstrkkelig vinklet i front,bra bak korrekt lave haser.Velgående med godt steg,skal utvikles i front.God pels og farge.hærlig tempament og vel vist.

Synes dette var kjempe morro for jeg synes jo hun er veldig flott og se på så nå er Bø neste steg for Thelma:)

Leave a Reply