Endlig litt god temperatur flere dager på rad

og det betyr at vi får gjetet flere økter for dagen. Siden Oskar har begynt og tro at han gjør som han vil,har vi gått noen steg tilbake og at jeg bestemmer alt, samt at jeg jobber litt med og bygge han opp for her finnes noen sure søyer som tar hundene. I går jobbet vi bare med høyre og venstre,starter med fine vie kanter, men skjærer på skrå inn etterhvert og det får han ikke lov til,venstre er enda vanskeligere, men jeg skal ikke gi meg før han er vid og fin. Vi jobbet også med motet,vi gikk mot sauen de sparker og graver, men vi står standhaftige selv om Oskar syntes dette var ubehagelig, så kommer bitch’n i full fart og han får beskjed om at det er lov og ta henne. Det smalt skikkelig,men med masse ros gikk det bra,på’n igjen og nå stod vi ca 10cm fra de, jeg dro staven forsiktig i snøen slik at de flyttet seg bitte litt og Oskar trodde jo at det var han som flyttet de og fikk masse ros.Da ga vi oss og tok to slike økter til i løpet av dagen,jeg er helt sikker på at dette vil gjøre han mye tøffere og merker stor forskjell siden lørdag,flinke gutten min det. Endelig har vi kommet skikkelig i gang igjen og det er utrolig deilig og kunne trene på sau når man vil:))

Thelma fikk seg en tur ned på Brua for og hilse på andre hunder og folk i går kveld,hun fikk testet nesa si da det var en som hadde miste ballen sin langt uti snøhaugen. Det var så mye snø der at jeg tenkte at hun kan jo umulig finne noe her ,men joda hun stakk hele hodet under snøen og du hørte tydlig hun brukte nesa og vips så fant hun den. Blir bare mere og mere sikker på at hun skal få bruke seg i en brukssport. God jenta til mamma det:)

Leave a Reply