Da var denne uka gått igjen også.

Ukene bare flyr avgårde,trodde kansje tiden ville bli litt lang på vinterstid med å gå hjemme,men har hittils ikke vært plaget med det:) Nå har jo været vært helt perfet noen dager så Oskar og jeg har fått oss noen skiturer,kjempe deilig hvis man glemmer første turen.Jeg er kjempe glad i å gå på ski,men da jeg første turen tok feil ski som da var helt nye og det ikke var gjort en dritt med da kjente jeg på at dette var ikke gøy!!Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at jeg skulle gå 7,5 km så det skulle jeg bare,har en regel på at den som gir seg er en dritt. Herregud jeg gikk jo mere bakover enn fremover,hadde et par tlf til min smører grr, men da han sa at jeg gikk nok feil var det nesten så jeg fløy igjennom tlf til ham.Gikk feil på skia,herregud så mye som jeg har gått på ski så blir jo ikke det bare borte da….Jeg fikk ihvertfall brukt masse energi så det var jo godt for noe. Dagen etter ble jo en nytelse,nye ski,riktig smurt og da gikk vi på under halvetiden. Å gå på ski er jo fineste trimmen man får brukt alle muskler så det er bare skikkelig deilig og kunne bruke  naturen når en vil på døgnet:)

Mandagen var jo en eneste stor juleaften igjen,da ringte en veninne og lurte på om jeg ville ha kunstgress,wow det er jo nesten ikke til og tro:) Så ble det ordnet med transport som skulle hente det på torsdag,men kom det,neida det skulle komme fredag.Fredag kom det heller ikke,de hadde glemt det,så nå skal det komme på mandag og jeg er vel ikke akkurat imponert over den servicen så jeg vet vel hvem jeg ikke skal bruke fermover.En avtale med meg er til for at den skal holdes hvis ikke kan jeg gå et annet sted,men gleder meg til og få det på plass.Kan jo bruke det som treningbane selv også så kansje jeg blir sprek igjen på mine gamle dager:))

Leave a Reply