Taspitir’s Jolly Juvel

20131017-193624.jpg

Debuterte på offisiell utstilling ved Letohallen i helgen. Minnie har bare en valpeutstilling med seg fra før, den gang var det en Papillon dommer som dømte og jeg måtte love henne å stille Minnie videre. Disse ordene har hengt over meg, alle som kjenner meg vet er jo ikke jeg spesiellt glad i utstilling….Denne helgen hadde jeg meldt på Minnie begge dager, det var hele 8 Taspitir hunder som skulle i ringen. Utrolig hyggelig stemning rundt ringen og kjempe koselig å møte oppdretter Linda igjen. Lørdag fikk Minnie en slett Exellent,jeg var kjempe fornøyd med at vi klarte å jobbe så fint sammen for dette er ting vi rett og slett ikke kan.
Etter lørdag skjedde det noe med meg ang utstilling, faktisk så hadde det vært gøy og nå gledet jeg meg til søndag.
Søndag fikk snuppa Exellent,1AUK,CK,RES CERT og jeg var kjempe fornøyd, denne dagen kosa vi oss veldig i ringen. Dette ga jammen mersmak så nå er hun meldt på Letohallen igjen om 14 dager og så har jeg kastet meg ut i Dogs4ALL. Jeg funderer fortsatt på hva gjorde at det plutselig ble så gøy??
Det må ha vært den gode stemningen vi rundt ringen.
Tusen takk til alle som vi hadde det så hygggelig med, nesten så man ikke hadde lyst til å reise hejm. Håper det ikke blir lenge før Taspitir gjengen møtes igjen.

20131017-200150.jpg
Dette er søsteren til Minnie, Taspitir’s Jolly Jubel

Leave a Reply