Ja,så er det nesten en uke siden Astrix flyttet.

Det er vel ikke til å gjemme under en stol det at jeg ble en smule både nervøs og smigret da en garvet schäferhund mann gjennom mange år skulle bytte rase og havnet som valpekjøper hos meg. Han hadde funnet oss på smooth Collie databasen så det viser jo igjen at jeg ikke har reklamert nok for meg selv, ikke noe kjent navn og jeg er ikke flink nok til og framsnakke det jeg har nok. En ting er ihvertfall som jeg skrev tidligere, den som venter på noe godt,venter ikke forgjeves. Dette er absolutt det beste hjemmet Astrix kunne fått, han er alenehund, får være med på jobb og skal bli runderingshund. Har snakket flere ganger med Johnny og han er veldig fornøyd med gutten sin, han hadde aldri hatt en så trygg valp og det gleder mitt hjerte stort. Det skal bli en sann førnøyelse og følge disse to, så jeg ønsker de masse lykke til i fremtiden.
Her et bilde av Astrix som slapper av mens far jobber.

20131025-192211.jpg

Leave a Reply