Kansje man ikke skulle blitt bonde…..

Det gnager meg langt inn i sjelen når dyra blir syke og jeg griner nesten sjøl da jeg har prøvd alt og det ikke ser noe lysere ut. Det ene kopplammet har slitt med diare og her har man prøvd alt,men zolak som man bruker til hunder ble redningen,ja hva er det man ikke prøver:) Nå har han vært fin en ukes tid men nå setter han igang igjen så får vi se hvor dette bærer. Som ikke det er nok kom jeg inn i fjøset i ettermiddag og der lå en av de yngste lammene med svær oppblåst mage,hva var dette nå da og etter og ha lest masse på nettet er jeg like dum. Jaja man har vel ikke jobbet i helsevesnet for ingenting,fikk olje, jeg gikk inn rektalt og jeg kan ikke skjønne annet enn at hun er forstoppet så jeg plukket masse avvføring. Hadde også stående pencillin så hun fikk 2ml av det, synes dette er utrolig kjipt da det er et søyelam for de trenger jeg og mor sjøl har bare dette::(

Skikkelig oppblåst
Virker som det hjelper og strekke litt

 Har vært nede og sett om de som er ute på beite i kveld og de er jo like glad hver gang man kommer,nr 111 gir beskjed og så kommer de i full rulle.Utrolig rart og se at de har blitt så reserverte etter så kort tid ute,men det er ikke noe problem når de hører stemma:)

kom igjen,nå kommer de med bøtta!
Dette er snadder
Som de koser seg.

I dag har det vært så surt og kaldt at jeg har vært mye inne,da kunne man jo prøve og finne den kreative siden,då dette var det jeg fikk ut av tre Norges glass.Kan fint brukes ute sene sommerkvelder:)

til sene sommernetter

Leave a Reply