Man ble jo riktig optimist da man våknet til sol i dag tidlig……

Det varte akkurat et par timer etter at jeg liksom hadde tatt på meg litt sommerlige klær og dratt ned i bygda for litt shopping:)Var ikke sein om og få meg igjen ullklær da jeg kom hjem nei,blitt altfor gammel til og fryse og når det er sagt så bor jeg jo nesten oppå fjellet.

Med alt regnet har elva blitt møkkete og stor.

Akkurat vært nede og sett til sauene,hmm nr 101 halter skikkelig, men det ser ikke ut som noe er brekt så vi får bare se det an til i morgen.

Skikkelig stas hver gang jeg kommer med bøtta

Oskar og jeg benytter da også mulighetene for og trene litt,vi synes begge at dette er veldig gøy og jeg skjønner i det hele tatt ikke hvordan jeg skulle klart meg uten han.

Siden vi skal på gjeterkurs en uke, har Thelma reist til “tante” Sissel og Darell bror så det er ganske stille her i dag,ikke det at hun gjør så mye ut av seg men da er det plutselig bare en som skal trenes. 

Jaja jeg får si som jesus sa “La alle små komme til meg” tror dere jaggu ikke katta er gravid,jeg fikk jo ikke sterilisert henne før det var for sent.Midt i lamminga så jeg en hannkatt her ute en kveld og Johanne har fått med seg alt så her er det bare å smile og se glad ut:)

Hun er ikke blitt bare tjukk nei,her er det nok noen små..

Så hvis det er noen som vil ha en kattunge utpå sommer’n kommer det en her:)

Må vise dere hvor stor lille Anna,hun er en av kopplammene min<3

Lille vakre Anna med en stor personlighet.

Leave a Reply