Endelig kom Boss hjem til oss

Kjærlighet ved første blikk

Lørdag kom Jasna og Sara kjørende fra Torp til Elvli med lille gode Boss’n, herregud så sakte den dagen gikk, her hadde jo jeg planer om å sove lenge for at tiden skulle gå fortere, men hvem våknet kl.7. Jeg var kjempe spent for jeg har lagt alt i Jasna’s hender denne gangen, bare sagt hva jeg ville ha og så langt ser det ut til og ha klaffet:) Boss er en tøff liten kar som undersøker alt, blid, sosial, skjønner et kremt og det er sånn jeg liker.

Mamma Jem var også med, hun er så fin.
De vet hvordan de skal lure hundene der nede

Jem og Oskar fikk gjete litt nede ved elven, der vet sauene akkurat hva de skal gjøre for og slippe unna så det ble noen slitne hunder etterhvert for det er jo ikke akkurat flatt der nede heller:)

Oskar prøver så godt han kan
Kan gå her også jeg hvis det er det
Ser dere meg eller?
Jem ble sliten
Men det er full fart når det gjelder
Jem følger nøye med på sauen
Jem og Oskar
Første møte med Oskar
Ikke sikker på om jeg liker han jeg mutter'n
Må jeg se på han der??
En ting er sikkert at jeg liker mora hans:)
Jasna's vakre datter Sara koser seg nede ved elven
Boss har tatt plass i sjef's stolen:)

Mange flotte bilder ble det i løpet av helgen og det er ikke takket være meg, men Jasna som er flink med apparatet. Tusen takk for et hyggelig besøk og du kommer vel snart igjen for du glemte jo din jakk:)

Leave a Reply